Caught in your web

Days go by so fast. Word! Ibland hinner jag knappt stanna upp och andas. Kvällarna och helgerna är det bästa. Jag längtar efter en riktig sovmorgon. Alltså en sån där man går och lägger sig, trött och nykter, inte behöver ställa klockan och bara kan sova tills man vaknar. Utvilad. Christ. Det dröjer i alla fall. Man borde ju gå och lägga sig tidigare på kvällarna, men vad händer då med min lediga tid? Äsch.

Annars kan jag ju vara nöjd med mig själv idag. Gick upp med min bajbi kl 07, åt frukost, drack kaffe, började plugga så smått, ringde min praktikplats, pluggade mer, lunchade, var på föreläsning, åkte hem, tog med älsk och kameran och tog en cykel-foto-tur i höstsolen och åkte sen och handlade massa god mat. Åhhh sparris!


Ytterligare en lekplatsbild

När vi kom hem var det typ 10 minuter kvar tills jag och Emma skulle till träningen och jag som höll på att dö av hunger hade väl inte direkt någon lust, men jag bet ihop och tog mig iväg ändå. Heja! Är riktigt glad för det, för det var gött att ha det gjort!

I morgon blir det föreläsning, plugg, motion och förmodligen dejt med Jenny. Hoppas vi lyckas få ihop det, träffade henne på lekplatsen en stund i dag och fick ett långt härligt telefonsamtal från henne i lördagskväll, vilket egentligen bara ökade min umgås-med-Jenny-längtan. Jäkla skola. Men den här veckan blir det av mer än en gång :) På lördag ska jag och Emma till Jenny på tjejfest och sen röja på stan. Blir det av i morgon så blir det kattbilder här i bloggen, längtar efter att träffa hennes nya lilla kattunge, och Sesam såklart. Jaha, det här blev ju ett sånt där långt jobbigt inlägg. Jag skyller på att jag svamlar för att jag inte ätit som jag ska idag. Får kompensera med många korta inlägg en annan dag :p

Pages:

2 kommentarer till “Caught in your web”

  1. Ida skriver:

    Ja det tycker jag verkligen att du ska :)
    Jag är också amatörpoet, jag tycker det är roligt att skriva dikter och har gjort det ett tag, men det var länge sedan sist, så jag behöver komma igång igen.

    Verkligen snygg bild du lyckades ta, jag har sprungit runt och letat efter såna där stora spindelnät men inte hittat nåt :) men jag får fortsätta leta.

  2. Elan skriver:

    Så härliga bilder! Du har verkligen öga för foto! Kram och sov gott

Lämna en kommentar