Typ italiensk afton

Det har inte precis varit någon hög aktivitet på oss här idag, men det är väl typ förståeligt. Vi har cyklat till bästa godisfabriken här i stan och handlat gottis (ja, tre månaders uppehåll var väl bra gjort ändå? Med tanke på att det bara skulle vara en vecka menar jag :) ) och ätit hämtmat, sett på TV och tagit det lugnt. Skööönt! Känner mig lite slapp, men det blir nog bättre i morgon. Simning eller promenad står i alla fall på schemat då.

Ikväll har jag fixat något antipasto-liknande mys, magnumoliver, parmaskinka, magnefico-och felinosamalmi, parmesan, brieost och chevré, ruccola och honungsmelon med olivciabatta och tzatziki. Lite mixat sådär, men åååh så gott. Ett glas rosé till, eller kanske två :p Vi ser på Tre män och en liten tjej, klassisk och rolig film. Älskade de filmerna när jag var yngre. Det är väldigt skönt att få ha en avslappnad hemmakväll med sin favoritgrabb och veta att hela söndagen ligger framför oss. Lovely ;) Ska återgå till filmen och min älskling nu!

Pages:

3 kommentarer till “Typ italiensk afton”

 1. veronica skriver:

  SV: Va kul! :D klänningar är så fint! Även om jag inte har en ända klänning hemma xD

 2. Amy skriver:

  Låter smarrigt och mysigt som bara den!

  Nu har jag lagt till mig på Bloggkoll också så nu har du ingen bortförklaring att inte följa min vardag. ;)

 3. emma skriver:

  vad skoj ni verka ha haft på sommarpuben! jag börjar längta till skolstarten och lite kårhusvistelse! Vi måste festa möe ihop i höst, och träna med förstås;-)

  Ha de bästbäst nu! KRAAAM!

Lämna en kommentar