Tisdagstrudilutt

Jag höll på att gå vilse inne på vårdcentralen (det är ju en hel labyrint där inne!) eftersom jag blev utskickad ensam efter besöket och bara förväntades hitta tillbaka till min älskling i väntrummet. Trots att sköterskan själv sa ”Ja nu ska vi gå allra längst in på vårdcentralen här!” när hon hämtade mig och gick och gick och gick i den där labyrinten tills vi var framme. Vi gick i alla fall in i en korridor där det stod ”Norrmalms vårdcentral”. När jag väl lyckades hitta ut så kom jag ut ur en korridor där det stod ”Billingens vårdcentral”. Hmmm…? Ah well, jag kom ju ut helskinnad i alla fall, det är ju inte alla gånger man gör det. Och jag fick inte panik, trots att jag inte visste vart jag var och alla korridorer såg likadana ut och verkade oändliga. Dessutom kom jag ut med ett recept på kortisonlösning till min hårbotten. Nu ni, eksemjäklar!

Fick med min babe ut på lite fotopromenad, så nu har jag nog lite bilder att leka med. I affären fick jag dessutom en äkta tjejtidning och gelehallon mot min elaka mage (bästa meducinen, jag lovar!) och jag har bra filmer och en hel serie nedladdade och klara att titta på. Jag ska nog överleva den här eftermiddagen också ;)

Pages:

En kommentar till “Tisdagstrudilutt”

  1. Amy skriver:

    Hihi härligt att du överlevde. Jag har varit där och velat jag också och har för mig att jag kom fram till att korridorerna där inne bildar en fyrkant. Med andra ord ”borde” man hitta rätt någon gång. ;)

    Låter som perfekt medicin om du frågar mig! Krya på dig. =)

Lämna en kommentar