The vacation continues…

Stora shoppingdagen idag och jag kom ”hem” till Jakobsberg med kassar fyllda av en klänning och en kofta från VeroModa, en ny kavaj/jacka från HM, 2 par örhängen från Antikt, gammalt och nytt, underkläder från Twilfit och lite hårprodukter. Och då har jag ändå inte shoppat allt jag hade tänkt. Hopplöst! Hade velat ha en ny billig klocka, men hade svårt att välja, så det får bli en annan dag. Andra dagar finns det tydligen gott om :) I dag har vi bokat tågbiljetter hem och vi åker inte hem förrän nästa söndag. Daniels bröder ska tydligen komma hit nästa lördag, så då kändes det riktigt roligt att stanna. Så får det bli!

En härlig fredagkväll med grill och vin här, fredag och allt. I morgon blir det Skansen med Therese, Almira och Patrik. Ska bli riktigt skoj, har ju aldrig varit där. Men nu ska jag återgå till vinglaset, kanske bara ska lägga upp lite akvariebilder från Djurgården först.

Pages:

Lämna en kommentar