Semesterfiraren då!

Uj, fattigt med inlägg här, men vad 17, jag har ju semester :p Semesteraktiviteterna har avlöst varandra, så det har varken funnits tid eller energi att redigera bilder eller blogga alls. Nu känns det dock att veckorna här närmar sig sitt slut och man överhopas med ångest över allt som måste fixas, betala kåravgift, kolla scheman, registrera sig, komma igång med uppsatsen, stötta älskling i jobbsökardjungeln och träna och betala räkningar och bla bla. Blasch! Men, det är ju bara en termin, sen blir det jobbsök för mig också och kanske lite seriösare liv, vem vet? :p

Men, åter till semestern, Stockholm är bra. Dock kan jag få panik på allt folk överallt i bland, men jag måste säga att jag gillar stan. Börjar ju lära mig att hitta runt lite mer och åker pendeltåg, buss och tunnelbana som ett riktigt proffs nu, haha ;) Vi har i alla fall gjort mycket roliga saker och shoppat precis hur mycket som helst och ätit och druckit gött. I lördags var vi ju på Skansen, i söndags fikade vi och shoppade lite mer i stan, i måndags var vi på IKEA och Stockholm Quality Outlet och igår åkte vi på en Ålandskryssning över dagen. Det var en riktigt rolig dag, vi började med stor frukostbuffé längst fram i fören på Silja-båten och fortsatte med taxfreeshopping, solande på däck, lunchbuffé, mera taxfreeshopping, lite öl och vin och till sist nästan en timma på dansmattorna i playstation-rummet :p Bilder kommer garanterat så fort jag fått energi att sitta med photoshop. Har en hel del bilder från tidigare dagar också, så det blir spammande av bilder framöver.

Idag har vi bara tagit det lugnt i huset i Jakobsberg. Solen har varit framme en del, vi har glott på OS och promenerat ner till centrum med hundarna och hämtat sushi-lunch och tvättat en maskin nere i tvättstugan. Skönt att få återhämta sig lite. Vi har ju tre dagar kvar att sysselsätta oss här och det är väl egentligen bara Grönan och Fjärilshuset i Haga som vi inte besökt än. Får se hur det blir, Haga vill jag i alla fall till. Vi ska väl ha några kronor kvar när vi kommer hem också, men det blir nog inget problem. Får se vad som händer helt enkelt, tar dagarna som dom kommer. Lovely I tell tou! Adiås!

Pages:

Lämna en kommentar