Semester i Stockholm :D

Tre dagar kvar tills vi åker och den här gången ska vi nog ha ordentligt med tid för att turista ordentligt :p Vi har fått fina stockholms-tips av folk, så vi kommer inte ha ont om saker att göra i alla fall. Vi ska hinna med att träffa Zill, Patrik och Almira något när vi är där uppe också, och det ska vi matcha med besök på Skansen, Gröna Lund, Fjärilshuset, Aquaria vattenmuseum, IKEA, Outleten i Barkarby, en dagskryssning till Åland och såklart shopping i stan. Haha. Det är nog inte helt säkert att vi hinner med allt… :p Hoppas vi får umgås lite med Daniel-föräldrar också. Det blir fullt upp om vi ska hinna med allt, fast sen är det ju ingen katastrof om vi inte gör det heller. Vissa saker längtar jag mer efter än andra :)

Det kommer inte vara fel att få stor lön när vi är där uppe, så att shoppingbehovet kan tillfredsställas ;)

Pages:

En kommentar till “Semester i Stockholm :D”

  1. zill skriver:

    HURRA! Stannar ni över helgen så kanske vi kan ta en Skansen-tur tillsammans. Vore trevligt.

Lämna en kommentar