sara-resväskan 0-1

Som vanligt packar jag alldeles för mycket. Elan talade mig lite tillrätta, så jag rannsakade mig själv och bantade ner packningen lite. Sverige-semester är ju hopplöst att packa till. Hur ska man få med sig kläder både för bra och dåligt väder om man ska vara borta i kanske över en vecka? Omöjligt enligt mig. Men men, så länge sakerna får plats i väskan är jag nöjd.

Emma och jag tog oss (omotiverade) iväg till Friskis och körde pulsjympa. Det tog emot massor, men ändå kände jag suget efter att verkligen komma igång igen. Lovely. Hoppas på lite träningsvärk i morrn ;) I morgon blir det att köra det sista städet, tvätten är klar, så ska bara packa det sista, sen är vi redo att åka :) Eller mja, jag är redo att åka då i alla fall, älsklingen har all packning och sånt kvar, dessutom ska han klippa sig och jag vet precis hur vår eftermiddag kommer se ut. Men men, jag ska vara glad och lycklig bara vi kommer på tåget i tid. Fast det vore såklart skönt att kunna få göra det utan stress och tjafs. Hoppas! Nu ska jag sova, men slänger in en helg-bild på en av pappas blommor. Night night!

Pages:

En kommentar till “sara-resväskan 0-1”

  1. emma skriver:

    jag har träningsvärk idag..!!!
    Ha de bäst i huvudstaden nu!
    kramkram!

Lämna en kommentar