Lazy dayz

Gud vilken slapp dag! Jag har inte fått mycket vettigt gjort på hela dagen, mer än lite photoshoppande och lite semesterplanering. Har kollat upp inträdespriser på lite olika ställen vi vill besöka, lite resturanger och pris på båtturer. Det kommer bli en kanonsemester i Stockholm, vi ska ha så kul :D Nu ska jag kika lite på hotell där uppe också, kanske kan man hitta något lyxrum till fyndpris? Några tips? ;)

Nu har jag bara 4 jobbdagar kvar, i morgon, sen är jag ledig tisdag och jobbar onsdag-fredag. Det är dessutom bara i morgon som är en riktigt lång dag, 6-17, sen jobbar jag som längst till 14. Jippi! Ska få ihop ett par timmar simning denna veckan också, det var så himla skönt att komma igång med det igen och roligt med träning där man kan få med sig sin älskling :D Det är synd att det är så dyrt att simma bara, 35 kr per gång. Man får passa på att simma länge så att man får valuta för pengarna :p

Dags för lite kvällssysslor, mera datande, hotelletande och kall saft.


Blomma by pappa, bild by me

Pages:

En kommentar till “Lazy dayz”

  1. Hihi, det är många som förvånas över hur stora ullhundarna är. Jag trodde ju att den där tändsticksasken som jag fotograferar dem med, borde visa dess storlek men icke. Vet inte riktigt vad jag ska använda som visar storleken på dom *skratt*.

    Vad kul med vistelse uppe i Stora Staden! Tjusig blomma! :D

Lämna en kommentar