Jag har två!!

Kolla:

Bloggkoll

Otroligt nöjd är jag :D Vet nog vilka båda är iofs, men det gör mig inte mindre nöjd :p Vore så klart kul med fler, men jag vill ju inte ha tycka-synd-om-prenumeranter. Eller?! När jag ändå är inne på ämnet så får ni gärna komma med synpunkter på bloggen, jag skriver och fotar ju mest för mig själv, men åsikter är alltid trevligt och man kan ju ändra på saker. Klicka på den fina rosa ikonen om ni vill lägga till mig på bloggkoll i alla fall :)

Ikväll får alla i alla fall åka med mig och älsk till Stockholm på en dryg veckas semester. Mobilt bredband is the shit! Extra roligt blir det att blogga när man har skoj saker och aktiviteter att blogga om och det kommer det definitivt finnas den kommande veckan.

Dags att städa och packa klart, sen blir det en stund i solariet och dusch, sen far vi :D

Pages:

Lämna en kommentar