Jaaaaaaaaaaa!!!

Äntligen! Idag har jag räknat ner varje timme och sista timman räknade jag minutrarna tills jag fick gå hem, men nu har jag faktiskt semester! Jag är ledig! Helt underbart! Nu i eftermiddag har jag haft lite egen kvalitets-sara-tid. Det behövs ibland och nu när sambon är hemma hela tiden får man ju lämna lägenheten för att få sin ensamtid :p Har varit iväg i tre timmar, simmade 75 minuter, bastade, handlade och slutade med en stund i solariet. Riiiktigt härligt har jag haft det.

I kväll hade jag planerat in vinkväll med tjejerna, men nu är vi bara två som verkar minnas det och jag har tokigt ont i huvudet efter all stress på jobbet, halvkass sömn i natt och uppstigning redan tjugo i fem. Tror att det blir en lugn kväll hemma i stället, ska upp ganska tidigt i morgon och sen ska vi åka till mamma och pappa över natten och mysa lite. Nu ska jag stoppa i mig en alvedon och förbereda bakpotatis, sen ska jag vila lite så får vi se om det går över.

Semester, gott folk! :D

Pages:

En kommentar till “Jaaaaaaaaaaa!!!”

  1. emma skriver:

    Grattis till semestern!:-)

Lämna en kommentar