hemma är helt okej!

Mja, borta var otroligt bra, men nu börjar man komma in i hemma-lunken igen! Varit lite sjuk och omotiverad, men igår var jag tillbaka och jobbade med mina godingar på dagis. Otroligt roligt var det. Idag är jag ledig, men i morgon börjar skolan och på fredag ska jag jobba dagis igen. Fullt upp alltså! Idag har jag problem att få ihop allt vi ska få gjort eftersom det är enda lediga dagen, men det är väl bara att ta en sak i taget. Först och främst ska jag borsta tänderna och cykla och storhandla med älskling, vårt kylskåp ekar tomt, och sen måste vi ta os till Rusta och köpa en ny matta.

Ska hinna med hårfärgning och träning och fika och kolla upp våra scheman och målning av fotoramar och en tur med symaskinen och så där också. Pust! Kom i alla fall bra igång med träningen igår jag och Emma, först var vi på jympa på friskis och sen gick vi en promenad på en timma.

Men nu ska jag sätta fart, återkommer förhoppningsvis senare med 2000 semesterbilder. Tjingtjing!

Pages:

Lämna en kommentar