Gårdagen och rekord i Sarabilder?

Hade verkligen en helt fantastiskt bra dag igår. Turen på stan med Catharina var jättetrevlig, jobbet gick bra (fast jag höll på att bli en fingertopp fattigare och har ett centimeterlångt jack i fingret och Hello-Kitty-plåster) och sommarpuben var otroligt rolig. Det är alltid speciellt första gången man är tillbaka på kåren efter sommaren och träffar massa folk som man inte träffat på länge. Härligt. Det blev cider, långa samtal, toasittning, mycket foto och skratt. Min kamera gick runt bordet lite, så jag hamnade på många kort, för ovanlighetens skull, och jag ser så glad ut att jag bjuder på en del av dom här.


Jag i provrummet på Gina Tricot där jag köpte kvällens party-t-shirt


Flätad och klar för fest!


Förfest ute i Boulognerparken med Marcus, Scarface mfl. Somrigt!


Halva Tord, Maria och Heléné.


Söta Zill hade kommit ner från Huvudstaden och var glad.


Glada miner!


Jag och söta Maria Sexmästare!


Lite pussgos också.


Lyckliga jag fick hålla i Smaskens fina kamera!

Pages:

Lämna en kommentar