Friday, I'm in love

Äntligen fredag! Fast äntligen egentligen, den här veckan har gått skrämmande fort. Men det gör inget! Det är bra när det går fort till helg. Snart är det bara en liten vecka kvar till Stockholmssemestern. Vad roooligt vi ska ha! Campa i svärföräldrarnas trädgård, haha. Det lustigaste är väl att jag inte vet om Daniels pappa driver med mig eller inte. Men hey, jag gillar ju att tälta, så det är lugnt :p
Håller på och kikar på dagskryssningar till Åbo, förmodligen blir det en sådan när vi är uppe :D Det vore riktigt roligt att få se lite vatten och shoppa lite taxfree :)

Börjar bli sen i starten här nu, har gått igenom testbilderna med kameran från igår i datorn nu, och om 45 minuter ska jag träffa Catharina för lunch på stan. Dags att göra något åt håret och blonda ögonfransarna :p Sista soldagen idag säger dom, så det får bli min nya randiga klänning och förhoppningsvis sushi på uteserveringen. Bjuder på ett par testbilder i alla fall, bra närbilder blir det! Fick ett ypperligt tillfälle igår att testa den digitala zoomen också och är riktigt nöjd, men mer om det senare. Stan nu!

Pages:

Lämna en kommentar