Friday, I'm in love

Eller va?

Skolan igår var okej. Det var jag, Heléné och våra kalendrar. Precis som vanligt. Och Hellepelle om du läser detta, det var personligalmanacka.se, inte kalender. Förlåt. Skolan kommer hur som helst bli riktigt tuff nu sista terminen, men det är bara att bita ihop och försöka överleva. Jag tror att vi kan fixa till det så att vi får en rolig termin, med lite seriösa stunder och många vinkvällar :p

Jag har varit tokigt ordentlig de senaste dagarna och jobbat på med allt jag tänkt få gjort innan helgen. Jag tror dock inte att jag hinner med hårfärgningen, men det var nog det minst viktiga när jag tänkte efter. Jag har följt mitt uppsatta träningsschema till punkt och pricka också, duktiga jag.

Jag ska strax iväg och jobba på dagis, 9:30-16:45. Efter det blir det solariet, sen hem till symaskinen och sen vidare ner till kåren för en kvälls jobb där. Den första jobbekvällen på ett år nästan. Om man inte räknar mina små försök till DJ-kvällar. Det ska bli roligt! I morgon är det Pritty’n Pink, vi ska ha rosa förfest här med trevligt folk och jag kommer se ut som en chockrosa bakelse.

Nu ska jag dricka upp det sista kaffet och borsta tänderna. Blev en lång kort uppdatering här, är det verkligen någon som orkar läsa såna här inlägg? Jag vet ju att jag gör det hos andra men… Jag måste bli bättre på det där med bilderna. Det kommer i helgen! *off*

Pages:

En kommentar till “Friday, I'm in love”

  1. zill skriver:

    WAAAAH! Jag vill OCKSÅ gå på pritty ’n pink :/. *muttra fula ord*

Lämna en kommentar