En ynka dag kvar!!

Det här har verkligen varit den segaste dagen på jobbet på länge, kanske beror det på att jag vet att det är så nära nu. I morgon när jag börjar jobba kl 6 har jag bara 8 timmar kvar till semester och leeeeedighet i mängder! Helt underbart. Dock får jag inte vara ledig ända tills skolan börjar, för idag ringde dom från ”mitt” dagis och frågade om jag vill vicka 75 % under vecka 35. Klart jag vill :D Det är bara vår kursintro-dag som ställer till det, men de övriga dagarna får jag nog jobba. Skoooj! Har saknat mina små barn :)

Simningen igår gick ju bra. Jag var jätteirriterad, för det var fullt med skvättande kids i vattnet, crawlande simmare som skvätte, farbröder som simmade i bredd så att det var svårt att simma om dom, speciellt utan att krocka med killen som tyckte att det var en bra idé att simma ryggsim mitt emellan två banor utan att hålla koll på mötande trafik. Suck! Jag stod ut en timma i alla fall, det var riktigt skönt efteråt. Under tiden svor jag över allt folk och lovade mig själv att jag aldrig ska gå dit under en eftermiddag igen, men ändå ska jag dit efter jobbet kl 14 i morgon :p Men det är ju enda tillfället jag har!

Nu ska jag ta och redigera lite fontän-bilder från i förrgår, men det får nog bli tidigt i säng idag, är toktrött. Tjingtjong!

Pages:

Lämna en kommentar