En vecka kvar!

Jippi, en vecka kvar tills vi lämnar denna lilla pluttstad och åker till den stora staden! Roooligt! Men jag hoppas verkligen att vädret kommer att vända innan dess, för detta är ju kasst. Regn nonstop och massa blåst i träden. Tur att man är ledig och slipper gå ut – eller?! Mja, så hade det ju kunnat vara, men idag, på min lediga dag, har jag äntligen fått tummen ur och ringt till vårdcentralen för att få något mot min stackars kliande hårbotten. Fick tid 13:10 idag, så det blir att krypa i regnjackan. Jag tar med mig älsklingen som moralt stöd (jag är alldeles för förvirrad för att klara av sånt där själv) och trevligt sällskap, så efteråt går vi förbi affären och handlar nåt mysigt (och kanske varmt) att mumsa på.

Jag mår mycket bättre idag, inget illamående, bara ont i magen och det har en anledning. Jag sov typ 12 h i natt, så utvilad är jag också. Dock är jag uttråkad. Sitter och kikar på rekommenderade bloggar på Bloggkoll för att kanske hitta några nya favoriter, Skulle vilja photoshoppa lite, men jag har inga skoj bilder kvar att greja med och det är för tråkigt väder för att kunna ta nya bilder. Kanske kan få några när vi går till vårdcentralen, så att eftermiddagen är safe i alla fall.

Annars har jag fyllt datorn med roligheter, snart hela säsong 1 av Gossip Girl, What happens in Vegas och Step Up 2, så nu behöver jag inte gnälla om att det aldrig är något på tv längre, jippi!

Pages:

Lämna en kommentar