bubbly

Gladig dag idag! Vi har lätt Sveriges renaste avlopp (Sara, leg. rörmokare kanske vore nåt?) och eftersom vi tvättade flera maskiner igår så är det bara ett par maskiner kvar idag! Snart ska jag grabba tag i dammtrasan och torka rent överallt, sen ska jag ta en svängom med dammsugarkompisen. Älskling får nog dansa med moppen skulle jag tro. Det kommer bli så fiiint :) Härligt med en ren och fräsch lägenhet när man ska åka bort.

Jag har skrivit en packa-lista så jag vet vad jag ska proppa min (nya, lite mindre) resväska full med. Som vanligt kommer jag nog få med mig för mycket kläder. Men hellre för mycket än för lite som jag brukar säga ;) Sen så har jag tömt kortet i kameran och laddat över ny musik i mobilen. Strax redo för resa alltså ;) Synd att vi inte ska åka förrän vid 18-tiden i morgon :/

Först och främst ska jag redigera ett par av bilderna från helgen och lägga upp dom, blev några riktigt fina (in my opinion) Ha en fin dag alla!

Pages:

Lämna en kommentar