5h från nu: helg!

20:00 slår klockan helg, jösses så härligt det ska bli. Min första lediga helg på hela sommaren. 5 helger har jag jobbat, är ledig mina två sista nu. Jippi!

Haft en härlig dag med Cattis på stan idag. Ätit sushi och gått på stan :) Jag fyndade en t-shirt och örhängen, trots att det enda jag var ute efter var en väska. Haha :p Hittar inga bra väskor på nätet heller, ingen som har några tips? Får väl leta i Stockholm annars, men det är ju där jag vill ha den. Muppigt. Anyways, mycket tjejsnack har det blivit, minnen och allmänt jobbsnack (ja, vi snackar om folket på jobbet alltså, inte vad vi gör där :p) Vi slutade på systembolaget där vi köpte lite dricka, jag fixade några xide till förfestande ikväll och ett par flaskor rosévin till övriga helgen. Det ska ju regna i helgen tydligen :( så ett par glas vin i soffan, ett par bra filmer och lite mumsigt blir det förmodligen.

Men nu är det dags att göra sig klar för jobbet. Grattis till er som redan får inviga helgen!

Pages:

Lämna en kommentar