Yesterday, today


Blombild: jag

Helt underbar dejt-night med älsklingen igår. Vi gick till Voda och käkade, jag åt sushi såklart ;) och delade en flaska vin. Avslutade middagen med varsin cosmopolitan i baren, det var ju ett måste när man skulle se Sex and the city! Härligt var det i alla fall. FIlmen var otroligt bra enligt mig, jag gjorde som många andra sagt att de gjort, skrattade och grät om vartannat. Fem toasts av fem möjliga! Tack älskling för en fin kväll :) Tog lite bilder som jag inte hunnit ladda över i datorn än, men kommer kanske senare.

Nu har jag  gjort matsäck och packat handdukar, böcker, korsord och badkläder och är redo för att börja bestigningen av Billingeberget! Där uppe ligger Skövdes härligaste badplace in my opinion, så nu blir det sol och bad för hela slanten. Hoppas alla får en fin dag.

Pages:

Lämna en kommentar