Sommarens outfit by Coop Forum

 

Hetast i sommar blir du utan tvekan i denna klassiska chark-look av Johan Skoglund för Coop Forum. Outfiten består av ett par mörkblå arbetsbyxor som är sydda helt utan form och som gärna bärs åtminstone ett par storlekar för stora för en avslappnad, baggy look.

Den traditionella oversizade kockrocken i sommarens trendigaste färg, urtvättad coop-blå, syns här med svarta knappar, skönt uppvikta ärmar, klädsamma fettfläckar från grillolja (somrigt ska det vara!) samt den exklusiva Coop-loggan. För att få fram det som liknar en gravidmage (mycket inne just nu efter den senaste babyboomen i kändisvärlden) knyts ett långt mörkblått förkläde med en snygg sidoficka om midjan, så att man kan låta den stora skjortan hänga ut över förklädet. Sidofickan används gärna för förvaring av handskar, telefon, fickkniv, pennor och annat som kan vara användbart i vardagen, vilket ger den klädsamma utputningen på ena höften.

På fötterna bär du helst s.k. truckskor med en äkta stålhätta fram, för en lyxigare feeling. I dessa bärs alltid, utan undantag, svarta strumpor. Vill du sticka ut i mängden kan du prova att istället använda mörkblå eller mörkgrå strumpor, men svarta är rätt för dig som är mer mainstream och gillar att följa regler.

På huvudet knyts en nätt hätta om håret. Att ha håret i knut är väldigt trendigt just nu och matchar denna outfit perfekt. Outfiten görs komplett med den obligatoriska namnbrickan, mycket praktiskt vid möte med andra lika trendiga människor. De utsmyckningar som denna modellen bär kan med fördel avlägsnas under arbetstid.

Så, vill du vara trendigast sommaren 2008 kan du glömma allt vad blommiga klänningar och bikinis heter, det är denna outfit som gäller! Go Coop!

Pages:

4 kommentarer till “Sommarens outfit by Coop Forum”

 1. haha fy fan ska lägga till detta ;)

 2. johan_ skriver:

  Åh så moderiktigt och stiligt på samma gång!

  När får vi se dig bära det som strandplagg? Och jag förutsätter att du bär denna ståtliga outfit imorgon på sommarpuben…?

 3. zill skriver:

  Amagad! Hetast av alla, tror jag minsann :P. Och idag kommer jaaaag :D. Ses ikväll :D

 4. Snowsee skriver:

  Hahah…ungefär som vår outfit på Ica när jag jobbar i Fastfood. Men vi har mörgrå ”oversize” byxor, som ät tokhöga i midjan i dammodellen och alldeles för långa,ingen form alls. Till dessa byxor bär vi en stooor RÖD skjorta, tokstor den också, antingen långärmad eller kortärmad och denna MÅSTE vara instoppad i byxorna för att få en ännu fetare look och känslan av att man har en kort, tjock kropp. Skorna är dock valfria hos oss och med eller utan strumpor. På huvudet bärs en svart keps eller en svart hätta, självklart håret i knut som är svettigt framme i pannan under kepsen. Och inte att förglömma fettfläckar, lite mjukglass, ketchup, senap, dressning osv på hela klädseln…

  Sommar ala Ica! :)

Lämna en kommentar