Sjukling :(

Hem två timmar tidigare från jobbet efter en hel dag med huvudvärk, feber och ont i halsen och hela kroppen. Blä. Har fixat ersättare för i morgon eftersom arbetskamraten tyckte att jag skulle vila ut och bli frisk hemma. Skönt på sätt och vis, men jag hatar att vara sjukskriven. Anyhow, nu ska jag försöka koppla av, vila mycket och dricka massa te. Det var ganska längesen jag var sjuk nu så jag får väl ”unna” mig det.

Saker man kan/får/bör göra när man är sjuk:
– äta glass
– surfa massor på sin nya laptop
– se många filmer och ha Sex and the city-maraton
– läsa en bra bok
– dricka te och äta mer glass
– leta resor och dagdrömma
– sova

Jösses, ska jag hinna med allt detta kommer jag ju inte hinna vila. Bäst att börja lugnt, te och Sex and the City.

Pages:

Lämna en kommentar