Shaken, not stirred

 

Ofantligt grön drink från i lördags. Åjo!

Haft en kort jobbdag idag och sedan vilat en ond mage hemma. Kollat på sista minutenresor nästan hela dagen, jag börjar bli besatt. Tiden kommer gå jättelångsamt om jag ska hålla på så här! Nu på kvällen har jag i alla fall varit på pulsjympa med Emma, det gick tokbra! Det blir mer motion i morgon, det är härligt att vara igång igen nu när jag känner mig mer avslappnad och lugn och inte stressad hela tiden.

Dags att se Surf’s up idag! Vi såg Heartbreak Kid och National Treasure 2 igår och jag tyckte båda var riktigt bra. Dom får 4 av 5 toasts! Nu ska jag bara skutta upp två trappor och slänga in mina träningskläder i maskinen, sen blir det popcorn and movietime! Ledig i morgon, så fantastiskt härligt :D

Pages:

En kommentar till “Shaken, not stirred”

  1. emma skriver:

    taack för sällskapet på friskis!:-)
    Ha de bäst på din lediga dag imorgon!
    kRaAm!

Lämna en kommentar