Semesterplaner?

Jisses vilken underbart väder vi har! Äntligen sommar! Jag har slutat tidigt i två dagar och slutar tidigt även de två kommande dagarna så jag hinner njuta av solen. Lovely! I morgon slutar jag 14, då ska jag och Daniel åka ut till Berg och bada i mammas och pappas grannars pool. Skönt :D Lite fredagslyx, trots att jag måste upp och jobba på lördag igen.

Här diskuteras semesterplanerna hej vilt, fram och tillbaka, hit och dit, typ dagligen. Mycket man vill planera trots att vi skulle vara öppna och spontana när vi väl kommer upp till Stockholm. Jag är lite fundersam kring detta med sista-minuten-resa-letandet och blir allt mer sugen på att planera vår semestertid kring Stockholm i stället. Jag har ju nästan aldrig varit i Stockholm, har aldrig varit på Skansen, Grönan eller i skärgården. Det känns som att vi skulle kunna lägga de pengar vi vill lägga på flyg+boende utomlands på så mycket roliga aktiviteter här i Sverige. Vi skulle kunna roa oss kungligt en vecka eller mer, äta god mat, shoppa, dricka öl på uteserveringar och åka runt och se oss omkring. Stockholm har många fina hotell så vi kan bo så någon natt när Daniels föräldrar tröttnar på oss ;)

Sen är det ju såklart väder-aspekten. Det är ju såklart större risk att det är sämre väder i Sverige än i sydeuropa eller var vi nu kan hamna, men har vi sommarväder ett tag nu så kan man kanske leva med det. Jag kan allt roa mig även om det regnar ;D Huvudsaken med semestern är ju egentligen att få komma bort från lilla plutt-Skövde och koppla av tillsammans. Trivas, skratta, äta, dricka, slappa, handla träffa folk och göra roliga saker tillsammans. Det kan vi göra vart som helst!

Jaja, den som lever får se ;D

Pages:

Lämna en kommentar