Semester v/s kamerabehov

Eller… kameralängtan kanske man ska kalla det. Min kamera fungerar ju fortfarande, men tycker att den blir allt sämre hela tiden. Den är ju ändå över 3 år nu, och har fått mycket stryk under de åren. Jag använder den ju inte dagligen, men inte långt ifrån. Jag vill absolut ha en fin digital systemkamera så småningom, när man har jobb och kanske några fler kronor över varje månad. Men nästa kamerasteg är en ny kompaktkamera, jag är sugen på denna:

Det är en likadan kamera som vi gav pappa i julklapp och det lilla jag sett av det den kan prestera gillar jag :) Ska be att få fota lite mer med den i morgon. Inte farligt pris på den just nu heller. Men det får bli först om vi bestämmer oss om hur vi ska göra med semestern. Sverigesemester = förmodligen även ny kamera. Det vore skönt, för det är lättare att hålla kamera- och foto-intresset vid liv om man har grejer som funkar :p

Men, nu är det strax sovdags, måste plocka ihop badkläder och handdukar inför bad i morgon först bara. Sleep tight!

Pages:

Lämna en kommentar