Sara the Saladmaker

Jorå, halva dagen idag har gått åt till de där satans salladerna. Jag har gjort pizzasallad, Coop-sallad och råkostsallad. Jobbat 06:00 – 17:15 och det var jättemycket folk. Jag är tröööööött! Men har duschat och fått fika av min älskling, så jag har nog piggnat till lite. Ska fixa i ordning mig lite och få på mig kläder och sedan ta ett par glas vin med Heléné och Maria. Mys! Ja, jag veeeet att det är måndag idag, men vad ska man säga? Det är ju sommar och råkar man vara lediga samtidigt får man passa på. :p

I morgon ska det tydligen bli lite bättre väder, gött när man är ledig. Senare i veckan ska det tydligen bli ännu bättre, tur att man inte jobbar så långa dagar då :) I morgon planerar vi iaf någon liten cykeltur eller så, får se hur det blir :)

Bloggen ser lite knas ut för tillfället, men jag hoppas att det blir tillfixat av min webmaster under kvällen ;) Nu ska jag göra något åt det blöta håret på huvudet och sedan iväg och roa mig lite :) Ha en fin kväll!

Pages:

2 kommentarer till “Sara the Saladmaker”

  1. Monica skriver:

    Va skönt att man har lämnat ett litet avtryck i ditt minne.
    Känns bra att du tänker på mig ibland.
    Må så gott

  2. Elan skriver:

    Hoppas kvällen var trevlig! Klart man ska njuta när det är sommar! :)

Lämna en kommentar