Ny design!

Några smådetaljer kvar, men annars är det klart. Är helnöjd :D Nu brukar jag ju tröttna ganska fort, men börjar kunna allt mer i både Illustrator och Photoshop nu, så nu är det lättare att pilla nytt. Roligt! Tur att man har världens bästa pojkvän också, som hjälper till med kod-fixet. Sötnöt!

Annars har det varit äkta söndag idag. Lång frukost och mycket slappande. Vi tog tag i akvariet och gjorde rent det och jag har lagat mat samt gjort matlåda tills i morgon, men mer produktivt än så blir det inte. Kvällen blir nog bara datande och TV-tittande, försöka ladda för långa jobbdagen imorgon. Över 11h ska jag jobba och börjar redan kl 6. Blääää! Kommer bli tröttsamt. Men kan börja nedräkningen nu, bara 3 veckor jobb kvar. Sköönt! Längtar som en tok efter Stockholm nu, efter att få komma bort, träffa människor utanför jobbet och vara lite flexibel. Kanske få resa bort till ett varmt land med en lång strand. Annars har jag kollat upp ungefär 200 utflyktsmål i storstan, så roa oss kan vi nog ändå :p Men, nu ska jag fortsätta pilla lite och fjäska för lite mer hjälp från min älskling :) Ciao!

Pages:

3 kommentarer till “Ny design!”

 1. emma skriver:

  Nämen ooooh så snyggt de var här:-D rediga sara! du, grattis i efterskott på namnsdagen med!

  KramKRAMkram

 2. Oh, vad tjusigt det har blivit här då! :D Jag vet hur bra det är att ha en datanörd till pojkvän, hihi ;)

  Skrattade gott åt att pojkvännen Din trodde att Kevin var en livs levande hund, hihi! Tack för det kanonbetyget! :D Trevligt att Du följer mig via bloggkoll! Du är alltid varmt välkommen att kika in hos mig vet Du!

 3. Emelie b skriver:

  Vad skulle du göra om du var Gud för en dag?
  kom in och diskutera på min blogg.
  detta kommer bli superintressant.
  resultatet av diskutionen kommer att komma i ett inlägg lite senare till veckan! :)
  kram

Lämna en kommentar