Motionskvällen hoppsan!

Nu får min kropp igen lite för att jag har slappat till så i sommar! Först medeljympa mellan 18-19, sedan hem och släpa ut sambo-karln på en timmas promenad och sen lite matshopping så jag fick fylla kylen med lite nyttiga saker igen. Verkligen dags att komma igång ordentligt nu igen. Har ju klarat godis-friheten riktigt bra, fortfarande inte ätit något alls. Måste väl vara typ 2,5 månad nu. Duktiga jag!

Jag har tre jobbdagar kvar denna veckan. Ska försöka sysselsätta mig mycket på dagarna för att få tiden att gå fort. Börjar bli trött på att bara skriva om mina jobbtider i den här bloggen. Blööö. I morgon jobbar jag hur som helst 7-14. Skönt med lite fritid på eftermiddagen. Sol och träning ska det bli. Men nu är jag precis hur trött som helst, så nu blir det sängen ääända till klockan 05:45 i morgon. Guten Abend!


Sara, trött Coop-slitande.

Pages:

Lämna en kommentar