Livet är härligt – ändå.

Sämsta bloggveckan på länge tror jag, men jisses så trött och less jag varit. Det har verkligen gått upp och ner. I stora drag så lyckades en arbetsintervju för min babe få upp mina Rhodos-förhoppningar igen, trots att jag hade bestämt mig för att sluta hoppas. Sen krossades mina drömmar återigen , så klart :p Och nu är Rhodos avbokat, jag har accepterat det och det känns okej ändå. Planerna är att leta reda på en härlig restresa/sista minuten någon gång under vecka 33-34 och fara iväg till något varmare, lite mindre planerat. Jag har nu börjat tycka att det känns roligt, lite av ett äventyr. Vart ska vi hamna…? ;D

Dessutom har jag bokat en lägenhet här på Trängen som verkar helt okej och där vi dessutom verkar så högt upp i kön. Hoppas kan man ju, igen :p Men nu verkar sidan ligga nere, nåt trubbel. Det gör mig absolut ingenting, för då kan ingen gå in och boka den under helgen. Moahahaha :D SIsta bokningsdag är onsdag. Och döm mig nu inte för att jag alltid hoppas på en massa saker och sen blir besviken när det inte blir av. Det är inget fel med att ha drömmar ;) Och jag längtar verkligen efter en ny lägenhet, en riktig. Den här är 83 kvadrat, har stor balkong, klädkammare och badkar som tillval. My gosh.

Har jobbat idag, 6-13 och sedan handlat och lunchat. Sitter just nu och sippar på en supergod, kall drink, med fötterna i vårt bubbliga fotbad och njuter av att det äntligen är helg. Jag avskyr att jobba lördagar. Vill ha 2 dagar helg som alla (läs: de flesta) andra. Men, det är ju bara 5 veckor kvar på sommarjobbandet nu. Saknar mitt dagisjobb!  I kväll ska vi laga urgod mat, asiatisk kycklinggryta, med kokosmjölk, röd curry, champinjoner och massa annat gott, och dricka gott vin. Självklart ska det regna hela dagen i morgon eftersom jag är ledig, så det blir att ägna sig åt mysiga inomhusaktiviteter. Hoppas att alla får en fin helg!

Kycklinggrytan med jasminris

Pages:

3 kommentarer till “Livet är härligt – ändå.”

 1. Kristina skriver:

  Oj vilken härlig lägenhet! Nu blir man ju lite avundsjuk, kanske jag kan få ta över eran då i alla fall :D hehe

  Ha det jätteskönt nu på dina lediga dagar, låt inte lite regn störa dig :)

 2. Sandra skriver:

  Vad roligt att du är med och tävlar, lycka till! Kram Sandra

 3. Stina skriver:

  Ja men då har du allt roligt framför dig med serien : ) och filmen är verkligen guld…strunta i vad alla recensenter säger ; ) Kram Stina

Lämna en kommentar