Kräftfärgad

Jag ser ut som en kräfta. En kokt kräfta alltså. Lovely ;) Brukar mest bli brunt på mig, hej gener, och inte fjälla direkt, så det känns fint. Lite after sun ikväll så kanske det inte ser ut som jag försöker matcha ansiktsfärgen med min orange-roströda kockrock på jobbet.

Vi har legat vid badet på Billingehus mellan 11-17 idag. Vi har badat massor i härligt svalkande bassäng, köpt glass, läst, ätit medhavd pastasallad och vattenmelon och haft det skönt. Jag älskar verkligen det badet, när det är så här varmt känns det precis som man är utomlands och ligger vid hotellpoolen. Dessutom har man utsikt över en stor del av Skövde stad. Det är lite jobbigt att ta sig dit med cyklarna, speciellt när man har packat 4 ton matsäck, man svettas som en gris när man väl kommer upp. Tur att det bara är att slänga sig i bassängen då!

Nu är jag lite ledsen över att jag börjar jobba kl 6 i morgon och jobbar ända till 17:30. Det kommer bli långt och jobbigt, men nu börjar jag räkna ner. Två veckor kvar och nu har jag en helt underbar helg att tänka tillbaka på!

Pages:

En kommentar till “Kräftfärgad”

  1. zill skriver:

    …och så kommer jag på fredag :D

Lämna en kommentar