Kors i taket!

Jodå, trots att jag egentligen inte hade lust och hade lite träningsvärk efter gårdagens simning så tog jag mig iväg till badhuset i morse igen. 10:12var jag i vattnet och simmade fram till 11:15 med bara en kort paus för att sträcka ut ryggen. Det är sååå skönt efter att man har simmat! Känner mig riktigt duktig. Sedan jag kom hem har jag dessutom lagat mat tillsammans med Daniel och ätit lunch. Det blev till matlådor i morgon också, så nu behöver man inte bekymra sig om det.

Förresten, inomhusbad måste ju vara det absolut tråkigaste stället att arbeta på om somrarna? Idag hade nog alla pensionärerna varit på morgonsimmet kl 6:30, för dom var inte där när jag var där i alla fall. Det brukar dom vara annars. Idag var jag ensam i bassängen. Jättehärligt för mig. Värre var det väl för den stackars badvakten som satt och så uttråkad ut. Jag funderade en stund på att prova att fejka att jag fick kramp och höll på att drunkna eller något bara för att han skulle få något att göra. Stackarn. Men man är ju bara så rolig som man gör sig. Han hade ju kunnat läsa en bok eller spela spel i mobilen eller något.

I övrigt sitter jag och uppdaterar godssökningen ungefär var tredje minut för att få se när kameran landat på ICA. Den är säkert redan där, men uppdateringen är så seg. Hoppas den dyker upp snart så jag får hämta den innan jag börjar jobba kl 16! Nu ska jag fixa till mina EFIT-bilder från igår!

Hej hej badhuset!

Pages:

Lämna en kommentar