Kompis det går bra nu

Haft ytterligare en helt okej dag. Humörstatus: glad hela dagen, tokstressad sista jobbtimmen, nu glad men trött. Snabbdusch när jag kom hem och nu ett par glas vin och fotbad som gör susen. Kommer sova som en stock inatt. I morgon jobbar jag ju bara 6-13, sen är det underbar helg :D Kvällstidningarna är oense om helgvädret, men läser man Expressen så ska det åtminstone bli lite bikiniväder under helgen. Hoppas!

Våra laptops håller nu på att packas, så går allt som det ska så får vi dom på måndag. Lovely! Jag frågade Daniel igår när han beställde dom hur lycklig han var på en skala från 1-10. Man såg lätt på hans från-öra-till-öra-leende att det låg på minst 9,5. Underbart. Han har längtat efter en ny laptop så länge.

Nu håller jag på att få totalkrupp på mitt tangentbord som också verkar hålla på att lägga av stundtals. Helt plötsligt missar det större delen av bokstäverna jag försöker skriva min text blir helt obegriplig och några sekunder senare så fungerar det felfritt. Inte konsekvent nånstans. Nu ska jag läsa ikapp på favoritbloggarna och photoshoppa lite.

PS: Har någon läst SLA:s artikel om Skaraborgs billigaste matkasse så kan jag ju bara säga att PRO häromkring (som gjort undersökningen) verkar vara helt värdelösa och alldeles för gamla för att syssla med sådant. Det var inte många rätt när det gällde våra priser kan jag ju säga. Kom in och kolla själva om ni inte tror mig. När Maxi-chefen sätter in en självgod ”vi är billigast”-annons över en helsida dagen efter en undersökning som inte ens stämmer blir jag lite bitter.

Kan man stämma PRO?  ;)

Pages:

Lämna en kommentar