Kanske onödigt

Mja, kanske helt onödigt med updates om mitt ofantligt händelselösa liv just nu. Jag jobbar, tränar, sover. Sen börjar det om. När jag råkar vara ledig är det grått och regnigt och när jag jobbar skiner solen och alla semesterfirarkunder går runt och ser sommarklädda och nöjda ut. Jag hatar dom. :p Humöret går verkligen upp och ner, känner mig något labil för tillfället. Idag har jag varit på strålande humör, hoppas att det håller i sig. Gör nu 30 jobbtimmar på 3 dagar, sen börjar jag kl 6 på lördag.

Men äntligen, på lördag eftermiddag får jag komma hem till mammi och papps igen. Både jag och älskling ser fram emot att komma ut på landet och koppla av igen. Vi är ett bra team. Vi har gjort upp en budget för de kommande månaderna och får nu in både laptop-köp (dunder-rea is the shit!) och förhoppningsvis en sista minuten till solen i augusti. Jag har två löner att inkassera innan dess, så det känns fint. Det känns extremt fint med laptop-köp eftersom båda våra (lastgamla) stationära datorer verkar leva sina egna tröga liv och förmodligen kan avlida vilken sekund som helst nu.


Denna skare bli! Förmodligen lovely att skriva c-uppsats på i höst.

Faktiskt sovdags nu. Har sovmorgon i morgon, börjar inte förrän 8:00 :p Det är sjukt hur det kan bli sovmorgon när man måste gå upp 6:30. Fast allt är bättre än 4:50! Jobbar iaf till kl 18, sen är man lite närmare helgen och ny EFIT-dag som är på lördag. Dags att låta kameran jobba igen, inte blivit mycket sådant det senaste. Men som sagt, sängdags nu, ska läsa lite i Mias systrar innan jag somnar. Ciao!

Pages:

En kommentar till “Kanske onödigt”

  1. zill skriver:

    Vad är det för dator..?

Lämna en kommentar