Jordbävning på Rhodos

Usch, blev riktigt illa berörd när jag hörde det på nyheterna i morse. En jobbarkompis ska dit om några veckor och han blev väl inte heller så glad. Någonstans vill jag tro att det är ett tecken på att det inte var hela världen att få avboka resan. Det blir ju förhoppningsvis någon annan resa. Jag är fortfarande sugen på Grekland i någon form, får väl se vad som finns kvar när vi letar :)

Huvudvärk för andra dagen i rad nu, jobbigt det här. Är trött mest hela tiden, speciellt efter jobbet såklart. Höll på att bli knäpp i gårkväll när vår nya granne spelade hög musik till efter kl 23 på kvällen när jag ville sova. Jag bankade i väggen flera gånger men fick ingen reaktion. Usch, tyckte bättre om vår tidigare granne, hon var åtminstone tyst. Nu ska jag och Emma ta oss iväg till solariet en sväng, sen blir det nog mer datafix och bloggande, har fler bilder från helgen att lägga upp. Tjing tjing!

Pages:

Lämna en kommentar