Helgrapport

Gosh, mitt liv flyger verkligen fram med vindens fart just nu. Dagarna går tokfort och det känns som att jag inte hinner med något. Idag har jag varit på stan med älsklingen (nya förhoppningar, trots att man inte borde). Efter lite ärenden åt vi lunch på sushi-stället och cyklade sen ut till Coop och storhandlade. När jag kom hem stack jag till Jennys nya lägenhet och hjälpte henne att flytta in. Tufft att bosätta sig på 4,5:e våningen utan hiss. Det kändes i lårmusklerna att springa upp och ner där kan jag säga. Men så har jag världens träningsvärk efter min Billingen-promenad igår. Blev sammanlagt en promenad på över 10,5 km, mycket uppför och lite jogging. Duktiga jag!

Helgen ja! Den blev verkligen kanon! Jag jobbade 6-13 på lördagen, for hem och åt lite mat, packade det sista och flängde sedan ner till resecentrum med älsklingen och tog tåget ner till Göteborg. Installerade oss på First Hotel G, superfint rum och blev lyckliga över badkaret i vårt badrum! Jag gjorde mig i ordning, sen stack vi till Hisingen och Surk och Kakans inflyttningsfest. Otroligt mycket härliga människor och en hel del Skövde-folk. Skoj var det :) Vi blev toktrötta efter 01:00, tog spårvagnen tillbaka till stan och handlade med oss McDonaldsmat som vi smugglade in på hotellet. Sov som en gris efter det kan jag ju säga!
Vi ställde dock klockan ganska tidigt för att kunna njuta ordentligt av den underbara hotellfrukosten :) Badkaret nyttjade vi efter frukosten och det var nog bland det mest avslappnande jag varit med om. Efter utcheckningen tog vi tåget tillbaka till Skövde så att jag kunde åka till Coop och jobba på kvällen. Pust! Sedan började jag kl 06:00 igår igen. Blir trött bara av att tänka på det :p Skulle behöva ett par dagar att ta igen mig och bara vara. Det får nog bli på söndag, för det är nästa dag jag har ledigt nu.

Jag kände mig inte direkt foto-inspirerad i helgen, så det blev bara ett par bilder tagna, men här är dom iaf:


Jag fick träffa sötaste Evan hos Surk och Kakan :)


Utsikt från hotellets 7:e våning där vi bodde


Vår inflyttningspresent, jag har varit kreativ.

Nu ska jag tillåta mig själv att vila lite, ligga i soffan och titta på Allsången. Och kramas :D

Pages:

Lämna en kommentar