Halvtid och gamla minnen

Nu är halva sommaren gjord. Har jobbat 3,5 veckor av 7. Härligt! Hoppas att andra delen går lika fort som den andra. Inte för att jag ser fram emot hösten sådär jättemycket, men jag ser fram emot v 33-34 när jag är ledig. Nu planerar vi att åka till Stockholm med semesterpackade väskor och försöka hitta en bra sista minuten därifrån om vi inte hittar något innan. Annars får det bli vacation i huvudstaden ett tag, bara vi kommer bort från den här lilla stan :) Längtar!

Har jobbat 6-14 idag och kom hem till härligt god sushi-lunch. Om 45 minuter slutar Catharina på Coop, då kommer hon hit och hämtar mig för att åka upp på Billingen för att gå en härligt lång promenad. Det är härligt väder, så det blir perfekt. Skönt med massa tjejsnack med underbara Cattis. Vi har känt varandra 5-6 år nu och det är roligt att kunna träffas utanför jobbet ibland. För ett par år sedan umgicks vi ju hur mycket som helst och stod varandra väldigt nära, sen har det gått perioder då vi inte hörts alls. Men när vi väl ses igen är det precis som förr, så glad att jag har sådana vänner :)


Jag och Cattis, den gamla goda tiden ;)

Pages:

Lämna en kommentar