Girls just wanna have fun

Oh my. Är allt lite seg idag! Hade en riktigt trevlig kväll med Heléné och Maria igår. Var hos Maria och drack några glas vin och sysslade med tjejsnack på hög nivå. Vad pratar tjejer om? Haha, det mesta, verkligen. Det var precis en sådan tjejkväll jag behövde. Få komma ut ur lägenheten en kväll och inte känna stress över att man ska upp tidigt, måste gå och träna eller något annat. Yay! Såklart kom kameran fram och det blev en hel del posande efter några glas…


Jag och Hellepelle.


Träffsäker? Förlåt Maria!


Heléné och Maria

Idag har vi träffats igen, åt sushilunch och gick på stan en stund. Vi skulle sola men solen svek oss efter lunchen, så vi gav upp. Men nu skiner den igen! Jag och älskling ska strax gå och hämta mitt mobila bredband som kommit, och köpa glass, sen kanske vi kan vara ute en stund. Annars blir det nog slappareftermiddag, vinet känns lite i huvudet :p Är jag piggare i kväll kanske det blir träning, annars fr det bli i morgon istället. Jobbar bara korta dagar resten av veckan, som längt till 14. Och det ska vara fint väder enligt smhi. Jippie!

Pages:

En kommentar till “Girls just wanna have fun”

  1. Elan skriver:

    Precis, sommarlov för oss! Vilka åldrar har du riktat in dig på? Spänannde att söka jobb sen… undrar om vi får några! KRAM

Lämna en kommentar