Friskare, piggare, bättre

Idag mår jag ungefär 15 gånger bättre. Te och sömn är verkligen rätt meducin i bland. Somnade riktigt gott efter filmen (som förövrigt var helt okej, lagom lättsam och rolig) igår och sov till typ 9 idag. Skööönt! Det är bara näsan som är snuvig och huvudet som är degigt. Annars har jag duschat och fräschat till mig, ska strax platta till håret en del. Det är otroligt hur mycket piggare man kan känna sig bara man får en stund att ta hand om sig själv och fixa till sig lite.

Har inte så mycket fredagskänslor idag, beror väl mest på att jag jobbar hela dagen i morgon. Jag kör stenhårt på lördagskänslor i stället. Skulle ju kanske på möhippa/grillfest i morgon efter jobbet, men med krassligheten i kroppen tror jag att jag ska åka direkt hem efter jobbet och ha mysig tacokväll hemma i stället. Missar troligtvis en riktigt bra fest, men i bland måste man ju offra vissa saker för hälsan. Det känns okej ändå. Inte som för ett par år sedan när jag tvunget ville vara med överallt och aldrig sa nej till något. Jag kanske har vuxit upp lite? Måste leta reda på den där sidan där man kan testa sina vuxenpoäng!

Har läst runt på olika bloggar, blivit inspirerad och sugen, så idag ska jag se till att installera Illustrator och Phopshop på denna datorn så att jag kan design-pilla lite mellan te och vila.

Pages:

Lämna en kommentar