Ett fint förhållande


Mjaha. Så här har vi det numera. Två datanördar i vardagsrummet. Härligt är det ;) För tillfället går Sex and the city dessutom på TV:n, vi har glass, kaffe och jag har precis fått upp fötterna ur ett varmt och bubbligt fotbad. Det är underbart att vara sjuk :p  Jag har i alla fall ringt jobbet och talat om att jag kommer i morgon, så då vill det till att vara pigg. Ska försöka att inte bli rastlös och springa omkring. Har installerat Photoshop och Illustrator nu, CS3-varianten, så massor att bekanta sig med. Designsugen!

Pages:

En kommentar till “Ett fint förhållande”

  1. G I L R A E N skriver:

    SVAR: Åh vad glad jag blir över att höra dessa ord. Du anar inte hur mycket dom värmer! :) Jättekul att du har hittar min blogg och uppskattar den så mycket. Tack! <3

Lämna en kommentar