En underbar eftermiddag

Så här härligt har vi haft det hela eftermiddagen! Älsk och jag åkte ut till mamma och pappa och badade och solade hos deras grannar som råkar befinna sig på lite semester. Ja, alltså, vi får ju bada där. Snälla människor. Poolen ligger helt fantastiskt och det var så skönt att svalka sig lite. Jättehärligt och avkopplande var det iallafall efter en stressig dag på jobbet. Värmen är ju helt underbar nu! I morgon slutar jag jobbet redan 13, sen är det helg, och det kommer bli en härlig sådan.

Har fotat mycket mer, och även provat pappas kamera en hel del eftersom jag skulle vilja köpa en sån, men jag orkar verkligen inte redigera fler bilder idag, är tokigt trött. Ska borsta tänderna och lägga mig och läsa tills jag slocknar, för nu orkar jag verkligen inte sitta upp längre. Trevlig helg önskar jag alla lediga lyxare ;)

Pages:

Lämna en kommentar