Dagens hoppsan!

Idag har två människor vid olika tillfällen frågat mig om jag varit utomlands. Men arbetskamrat F, typ 25 bast, kille, vann förstapriset hos mig idag. Vid frukostbordet: -Men vad du är brun och fin! Har du varit någonstans eller?  Det är verkligen inte varje dag man får höra en så snäll sak från någon som man inte känner speciellt väl, och speciellt inte från en kille. Men han är snäll, det är bra. En tjej som satt med vid bordet och blev lika förvånad över kommentaren som jag uttryckte sig efteråt ”han är ju trevlig att titta på också”. Men det vet jag inget om. Jag har ju bara ögon för min prins här hemma ;)
Hur som helst, på den avdelningen, med en sådan trevlig människa skulle jag ju hellre jobba hela sommaren, i stället för en med människa som tar alla chanser han/hon får att trycka ner en i skorna varenda dag. Är en aning trött på att en stunden vara kompiskompis för att i nästa få en massa onödig attityd. Kan man inte bara vara trevliga mot varandra? Well, 3 veckor kvar att härda ut, och vissa dagar är bättre än andra.

Har vilat och druckit massa te och snart är det dags att placera sig i sängen med laptopen. Vi ska se filmen 27 dresses. Lyckliga jag som har en pojkvän som inte har så mycket emot att se en rosa tjejfilm då och då ;) Huvudet gör inte riktigt lika ont längre och känner mig inte lika febrig längre, så förhoppningsvis kommer jag må prima igen efter en dags hemma-kurering. Gonatt!

Pages:

Lämna en kommentar