Bokat till hufvudstaden

12 augusti, tisdag v 33, åker vi x2000 upp till Stockholm. På obestämd tid :p Antingen stannar vi där fram till helgen eller över helgen, om Daniels snälla föräldrar står ut med oss så länge ;) Förhoppningsvis hittar vi en billig resa till solen att ta därifrån, annars får vi roa oss kungligt i storstaden i stället. Jag har inte varit på vare sig Skansen eller Grönan, så det vore ju spännande. IKEA i Barkarby är ju roligt också ;) Härligt med något att se fram emot och nu kan jag faktiskt inte ta fler jobbtider då eftersom biljetterna är betalda och klara. Skönt :) Har försökt beställa hem ett mobilt bredband nu i kväll också, men något verkar strula. Ska prova igen. Då kan man ju få med sig datorn överallt och blogga när man känner för det, haha. 

Promenaden med Cattis var riktigt härlig, vi gick halvmilen i spåret och kom runt på 45 minuter. Tokigt hur fort man kan gå när man pratar om massa roliga saker. Hoppas att det blir snart igen. På fredag börjar dock lyckosten Catharina sin semester. Fuskigt! Men, min semester kommer ju så småningom. Bara 3,5 vecka kvar att bita i hop, sen får man belöning.

Jobb 7-18 i morgon, sedan förmodligen jympa. Nu ska jag läsa igenom lite bloggar och sen göra mig redo för sängen. Våra grannar är i alla fall tysta sedan i går. Heja mig!

Pages:

En kommentar till “Bokat till hufvudstaden”

  1. zill skriver:

    Mmm, hör av er om ni blir kvar i Sthlm eller så, så kanske vi kan ses en dutt.. *krama om*

Lämna en kommentar