And the rain is… raining?

Riktigt innesittarväder idag, härligt nog. Härligt att mysa i soffan och höra smattret mot rutorna och bara ha det härligt gött! Vi har varit ute i regnet för promenad till affären bara, så att vi kunde hyra film. Surf’s up, Heartbreak Kid och National Treasure 2  blev det. Får se om de är nåt att ha! Tror på de första två, under den 3:e lär jag nog somna. Tyckte inte att 1:an var så där värst skoj precis. Snart dags för mys hur som helst, igen.

Gårkvällen var hur fin som helst, maten blev jättegod, sen åt vi lite ost och drack illgröna drinkar och rött vin. Provade även Klings violglass igår, det är nog min nya favorit tror jag. Vi tände ljus när det blev grått och regnigt ute, men jag somnde rätt tidigt. Inte lätt när man jobbat hårt sedan gryningen :p

Idag har jag kikat på ungefär 12 000 sistaminuten-resor till olika platser, och upptäckt ett nytt resebolag, Airtours. Eller nytt var det ju inte, men jag hade aldrig hört talas om dom förut. Dom hade några riktigt bra resor till vettiga priser. Vet inte om dom är nåt bra bara…? Jag tvivlar inte på att vi kommer kunna hitta en riktig toppresa iaf, som det ser ut nu skulle vi kunna komma iväg 2 hela veckor för drygt halva priset av vår Rhodos-resa. Well, vi får se vad som händer. Que sera sera. 5 veckor jobb kvar som sagt. Jobbar 6-12 i morgon, sen är jag faktiskt ledig på tisdag igen. Snälla solen var här då!

Nu vet jag iaf vad som händer, duka upp vattenmelon, iste och lite fika och se film.

Pages:

En kommentar till “And the rain is… raining?”

  1. Elan skriver:

    Surft Up såg vi förra helgen – den gillade jag! Vad tyckte du?
    Hoppas det går bra på jobbet idag! KRAMAR

Lämna en kommentar