Toktrött, regndränkt, fredagskänslor.

Fick sluta redan 14:00 pga barnbrist (eller personalöverskott, välj själv) vilket var himla skönt. Haft huvudvärk större delen av dagen och känt mig frusen och hängig. Något piggare nu, ska strax fika och få upp blodsockret också. Dåligt var bara att det var soligt i morse, så man sommarklädde sig lite och sen när jag fick cykla hem ösregnade det. Kallt, blött, otäckt regn. Var blöt inpå bara skinnet när jag kom hem, men har fått upp lite värme igen nu. Det är ju ändå fredag. Visst, jag jobbar 5h i kassan i morgon, men jag slutar kl 14 och sen är jag också helgledig, som de flesta andra. Härligt.

Det blir lite helgsysselsättningar, storhandling och fredagmys ikväll. Vi ska äntligen köpa väggfärg till sovrummet så vi kan måla om fondväggen i helgen. Wihi! Jag har längtat. Som sagt blir det jobb i morgon förmiddag, men på kvällen ska jag och älsklingen faktiskt gå på bio och äta ute. Det ser jag fram emot massor. Det ska ju tydligen regna på söndag som det ser ut nu, så det får nog bli en ursäkt för ännu mera mys och slappande. Behöver städa också. Ja, det råder ingen brist på saker att göra iaf.

Men, om 1,5h ska jag jympa loss på friskis har jag tänkt, så jag bör slänga i mig det där mellanmålet nu. Sen blir det full fart.

Fredag är ändå den dagen som känns bäst  *sjunga*

Pages:

Lämna en kommentar