Midsommar kom och gick

Som vanligt går sådana där härliga, lediga helger på tok för fort. Men, jag har haft det härligt med älsklingen hos mamma och pappa. Vi har ätit och druckit gott, pratat, skrattat, promenerat, drömt om framtiden och fotat massor. Ska lägga över bilder under förmiddagen. Det blev ingen EFIT gjord igår eftersom dagen var alldeles för slapp och det var svårt att hitta inspiration till bilder. Men det blev mycket fotat i förrgår, så bilder kommer allt ändå.

Igår fick jag också fira typ 3 år med min fina älskling. Grymt tycker jag själv. Folk sätter griller i huvudet på mig, så nu är jag tokigt sugen på bröllop om ett år eller så, haha. Vi får väl se. Jag tror att vi har bestämt kyrka i helgen i alla fall :p

Idag ska jag ha födelsedags-tårt-kalas med lite vänner. Jag ska baka/göra två olika tårtor och innan dess måste jag handla och städa, så det blir fullt upp idag. Men först frukost och dagens första två koppar kaffe. Nu kör vi. Full fart. Kanonkul!

Pages:

En kommentar till “Midsommar kom och gick”

  1. Michael S skriver:

    Hej
    Och så var det det här med att komma ihåg alla som fyller år!!!
    Grattis från Micke och Monica samt hundar från mörkret i Småland.
    Ha det bra

Lämna en kommentar