Måndagsduktig

Alltså, jag hade säkert 15 saker att göra på min lediga-måndags-lista och jag har lyckats med allt! Jag har tvättat typ 5 eller 6 maskiner (olika färg på allt, blir tokig! Kommer snart att multitaska på mitt vis och köra allt i en och samma maskin), dammsugit, moppat i hela lägenheten, hämtat ut min tenta i skolan, varit i stan och fixat en present åt lillebror som fyller år i morgon, ringt min chef, diskat, gjort en lasange till älsklings matlådor, kollat upp lite jobb, plockat i ordning och dessutom varit och jympat med Emma nu på kvällen. Det har inte varit många minuter ledigt, men det är riktigt skönt att få så mycket gjort. Kan man somna med gott samvete!

I morgon blir det dagisjobb 9-17:30 och sedan utejympa i Boulogner. Skönt att detta är en ganska kort vecka, ska vara ledig hela midsommar, så det blir lite semesterfeeling på torsdag kanske?

By the way, kom på i morse att jag faktiskt klarat 6 veckor utan godis nu. Tre dagar till så har jag fixat hela utmaningen med godisfritt fram till midsommar. Känns inte dumt ;) Det bästa är ju att jag inte varit sugen på godis alls under större delen av tiden ochy att jag fortfarande inte är det. Egentligen får jag ju äta godis på midsommar, men jag tror inte att jag tänker göra det. I nulägent lutar det åt att hela sommaren blir godisfri, jag är rätt nöjd med jordjubbar och glass! Det ni!


Duttiga ja´!

Pages:

En kommentar till “Måndagsduktig”

  1. emma skriver:

    japp duktiga du:-D

Lämna en kommentar