Kramar, gung-putta-på och korvlåda

En helt vanlig dag på dagis. Jösses vad jag älskar dom där ungarna. Fast man kan ju inte älska alla… eller? Riktigt goa och glada är de flesta, och de är goa även när de inte är glada. Har fått trösta och krama och blåsa och putta på och avstyra slagsmål och byggt ett duplo-torn som var högre än mig och ätit korvlåda och dessutom lärt känna personalen ännu bättre. Jag ska jobba nästa vecka också, alla dagar utom onsdag som det ser ut nu. Halleluja! Är dock riktigt trött nu, det har varit en lång dag, men ändå ska jag släpa mig iväg på utomhusjympa med Friskis och Svettis. Jag har aldrig varit på sån jympa förut, så det blir intressant.

Nu är denna jobbveckan slut, Daniel har semester onsdag-torsdag nu och vi ska bara göra roliga saker och vädret verkar vilja hålla i sig. Lovely. Livet är inte fel just nu!

Pages:

Lämna en kommentar