It's just another brick in the wall

Vilken långsam dag det här har varit! Var och gjorde omtenta/labb i morse, var klar efter 45 minuter, sen hade jag hela lediga dagen framför mig. Dock verkade alla andra vara upptagna, för jag fick inte tag i någon som ville hitta på något. Datade mest och fick inspiration till en ny header hit till bloggen och har börjat med den. Det var dock inte mycket i design-världen som ville gå min väg, Illustrator vill inte starta och photoshop strulade med mina clipart-bilder, så jag lägger det på is ett par dagar. Sen har jag letat bra bilder till en väggmålning i sovrummet, vill hitta tydliga bilder som går att antingen göra schabloner av på vanligt papper eller som är hyfsat enkla att måla av direkt på väggen. Hade varit lättare om man ägde en OH-apparat. Men det gör man ju inte! Trädet som jag köpte på IKEA och skulle sätta upp igår fungerade inte, klistret ville inte fästa trots att fondväggen är hyfsat slät. Buuuu!

Nu på eftermiddagen/kvällen har jag i alla fall varit på stan och fikat med Agneta, det var evigheter sen vi träffades, så det var skoj. Alltid kul när man har mycket att prata om. Kom på att det är snart 10 år sedan vi lärde känna varandra, jösses vad tiden går. Var sen och handlade på Coop och gjorde av med ännu mer pengar. Jag är så trött på pengar! Trött på att alltid behöva tänka på dom och att alltid ha för lite och oron som pengar kan skapa. Jag ger det ytterligare en dag, sen kommer jag förmodligen go bananas och slå sönder något. Förmodligen.

Nu blir det fotboll i soffan, men först före- och efterbilder på fondväggen, eller snarare före- och mellanbilder, för jag SKA ha ett himla träd på den där himla väggen!


Before, älskling har förberett måleriet med massa tejp. Det som är orange runt lamp-knappen är färgen som var på väggen när vi flyttade in. Huga!


Så här ser det ut nu. Mörkgrått och fint :)

Pages:

Lämna en kommentar