Högsta vinsten?!

Ih! Jag har en prenumerant på Bloggkoll! Jag är glad! Jag hävdar bestämt att jag skriver och bloggar för min egen skull och väntar mig inte att någon, mer än kanske mina närmsta, ska vara intresserad av mitt pladder om mitt liv och mina kompaktkamera-bilder (fast dom är tagna med massa kärlek), men ändå är det tokskoj att se att antalet besökare ökar varje månad och att veta att åtminstone en enda människa tyckt att min blogg verkar tillräckligt halvintressant för att lägga till mig på bästa Bloggkoll. Fast, kanske är det någon av er, mina närmsta? Anyhow, nöjd är jag. Bloggkoll är förresten tidernas smartaste enligt mig, man riskerar aldrig att gå in på en blogg och bli besviken för att den inte är uppdaterad, utan man ser direkt när det kommit ett nytt inlägg hos ens favoriter. Smart. Fler borde lägga till sig där, Emma och Kriss till exempel.

Well, nu har jag i allafall varit på jympa nu, det är dags att hoppa in i duschen och göra sig fin tills älskling kommer hem. Storhandling och fredagmys nästa!

Pages:

2 kommentarer till “Högsta vinsten?!”

  1. sv: haha ja du hade med största sannorlikhet sett mig… jag ilade runt överallt hela tiden :P

  2. Kristina skriver:

    Jag borde nog inte få lägga in mig där, jag är ju så oregelbunden :D BLoggar lite då och då. Inte lika duktig som du jue! Din blogg är ju så proffsig!!

Lämna en kommentar