Helgrapport

Ni behöver inte gå och se The Happening. Jag satt i biosalongen i lördagskväll, skräckslagen, och ångrade att vi hade betalt pengar för att gå och se den och på köpet lyckats missa Sverige-matchen. Jag och älsklingen hade inte vår mest lyckade date-night i lördags om man säger så. För det första kom vi på på tok för sent att vi hade köpt bio-biljetterna till tidiga filmen och alltså skulle missa Sverige – Spanien. Ja, det var såklart jag som styrde upp hela grejen med bion, och alltså jag som var klantig, men sen har jag ju aldrig påstått att jag är något annat heller. Men, vi tänkte göra lite sport av det hela och spela in matchen (på VHS, haha) och sedan försöka undvika att höra hur det hade gått i matchen av gapiga fans på stan eller av folk på restaurangen där vi åt middag efter bion, och sen se matchen när vi kom hem, några timmar efter alla andra. Vi lyckades inte alls, utan fick höra att vi hade förlorat så fort vi kom utanför biosalongen.

Men, vi gick till restaurangen, trots att vi inte var speciellt hungriga, och eftersom vi inte hade bokat bord så blev vi inklämda vid ett litet bord mellan två tjejer som spoilade matchen ännu mer för oss och ett gäng skräniga partyglada killar i 35-årsåldern. Det var lite svårt att hitta date-stämning. Vi fick flytta vårt bord efter en stund och fick till slut in våra 6 olika tapas-rätter, som knappt fick plats på vårt pyttelilla bord. Det mesta var i alla fall tokgott, men hårstrån på faten och halvgrillade kycklinglår drog ner date-betyget lite till. Det är nog tur att vi är så vana vid att dejta varandra vid det här laget att vi kan ta det med ro och skratta åt vårt misslyckande. Vi cyklade hem, öppnade en flaska vin till och åt efterrätt och pratade och skrattade samtidigt som vi såg slutet på fotbollsmatch nummer två, så det blev ett bra slut på kvällen i alla fall :)

Summering: 600 kr för en rätt kass film, en missad (och spoilad) Sverige-match, goda tapas som vi knappt orkade äta av (fast tzatzikin is to die for), hårstrå på fatet, halvrått kycklinglår och en flaska gott vin.


Men vi var rätt nöjda ändå!

Pages:

En kommentar till “Helgrapport”

  1. emma skriver:

    Ni har ju varandra! Då spelar inte lite hår på tallriken nån roll:-)

    Så the happening var inte bra?! hur många toasters ger du den? 2? 3?

    Danke for the friskis!

Lämna en kommentar