Dags att blogga ikapp?

Ibland lyckas jag nästan drunkna i saker att göra. Sitta vid datorn har verkligen varit det sista jag orkat eller känt för att göra, så nu ligger jag en hel vecka efter med uppdateringar. Jösses. En del uppdatering blev det ju i EFIT-inlägget iaf. Göteborg var tipptopp. Har såklart massa mer bilder, även från fredagen. Kommer så småningom, i små doser kanske.

Denna veckan jobbar jag ihjäl mig. Haft två långa dagar på dagiset ca 8-17 och jag har varit helt slut på kvällarna. Ikväll jobbar jag på Coop, sedan två dagar till på dagiset och sen Coop igen på lördag. En 6-dagars jobbvecka, gött det. Behöver redan mer semester. Idag har jag haft gott om tid att göra saker, ändå sitter jag nu här, 5 min innan jag måste sticka till jobbet, och slänger i mig yoghurt för att jag inte har tid att fixa ihop maten jag hade tänkt. Nu kommer jag ju inte alls hinna bli hungrig igen innan jag slutar jobbet. Suck! Har iaf hunnit gå en 70 min promenad, duschat, städat lite och fixat lite annat.

I helgen vill jag få tillbaka det fina vädret. Hamna uppe på Billingebadet kanske, som jag och älskling gjorde i lördags, med grillkorv, fika och bikinisolande. På lördag jobbar jag ju till 14, men sen vore det fint att hitta på något. Bio och restaurang vore en dröm. What happens in Vegas ska tydligen vara halvrolig på bio, och Mangos har god mat. Men, what happens happens. Nu måste jag susa iväg till jobbet.


Jag och älskling i nya kepsar, i Götet. Solsolsol!

Pages:

En kommentar till “Dags att blogga ikapp?”

  1. Kristina skriver:

    oj va du jobbar, det gör jag med! Men i helgen blir det ledigt! Ska såklart heja fram Sverige!! va kul ni verkar haft i Götet, lite avis faktiskt, så längesen jag var där :(

    VI SKA VINNA! Kollar portugal – tjekien nu, Cristiano Ronaldo är farligt läcker. *phuu*

Lämna en kommentar